Cum instalezi şi setezi aplicaţia Optimerix simplu şi rapid?

Vrei să instalezi aplicaţia Optimerix pentru a beneficia de reduceri substanţiale de preţuri pentru reţeta pe care medicul ţi-a prescris-o? Urmează paşii din acest DEMO şi vei putea să estimezi rapid costul rețetei tale, 100% online, cu doar câteva clickuri.

Cum se instalează aplicaţia Optimerix?

1. Intri pe site-ul optimerix.ro, apeşi butonul "Descarcă aplicaţia" şi alegi magazinul de aplicaţii potrivit cu sistemul de operare al telefonului sau tabletei tale (Google Play sau AppStore). 

De asemenea, poţi căuta direct în Google Play sau AppStore aplicaţia Optimerix. 

2. Instalezi aplicaţia

Crearea unui cont în aplicaţia Optimerix

3. Deschizi aplicaţia şi introduci numărul de telefon pe care vei primi un cod de verificare. Bifezi, după ce ai citit cu atenţie, cele două căsuţe care apar în ecran: "Am citit şi accept Termenii şi Condiţiile" şi "Am citit şi am luat la cunoştinţă Politica de confidenţialitate". După aceea, apeşi butonul CONTINUĂ. 

4. Introduci codul de verificare primit prin SMS şi completezi datele din Contul de utilizator (nume şi prenume / e-mail). Alegi dacă eşti sau nu de acord să primeşti comunicări de marketing. Salvezi datele introduse.

După ce ţi-ai setat aplicaţia poţi vedea în ecran rețetele tale salvate, setările şi profilul tău. 

Alege tipul de reţetă

5. Pentru a căuta un medicament trebuie să alegi ce tip de reţetă ai: simplă sau electronică. 

Reţetă simplă

6. În cazul reţetei simple, poţi căuta un medicament în funcţie de denumirea acestuia sau de substanţa activă pe care o conţine (DCI). 

După ce ai introdus numele medicamentului, vei obţine preţurile pe care le poţi ordona în funcţie de relevanţă, cel mai ieftin produs sau cel mai scump produs. 

De asemenea, ai opţiunea de a filtra rezultatele în funcţie de concentraţie, substanţă activă, forma farmaceutică sau forma de prescripţie.

În cazul în care în partea dreaptă unde apare preţul scrie "OTC" trebuie să ştii că ai căutat un produs care se eliberează fără prescripţie medicală, iar preţul se stabileşte liber în farmacii. 

Reţetă electronică

7. Dacă ai o reţetă electronică, trebuie să alegi secţiunea din aplicaţie dedicată acestui tip de prescripție medicală. Reţeta electronică este o reţetă emisă de aplicaţiile autorizate de CNAS, cu afişarea preţurilor maximale disponibile în farmacii, aferente codului de boală asocial.
Primul pas este reprezentat de acordarea consimţământului privind “Politica de confidenţialitate”.

După aceea, trebuie să scanezi codul QR de pe reţeta ta. 
Vei găsi lista cu medicamentele pe care medicul ţi le-a prescris, precum şi preţurile aferente în funcţie de substanţa activă a acestor produse. 

La fel ca în cazul reţetei simple, preţurile pentru fiecare medicament în parte pot fi ordonate în funcţie de relevanţă, cel mai ieftin produs sau cel mai scump. Tot acolo se regăseşte opţiunea de a filtra rezultatele în funcţie de concentraţie, substanţă activă, forma farmaceutică sau forma de prescripţie.

Alege cele mai avantajoase preţuri

8. În final, după ce alegi cele mai avantajoase medicamente pentru tine, poţi vedea preţul reţetei şi poţi salva documentul cu care să mergi la farmacie. 
În plus, aplicaţia îţi permite să administrezi eficient mai multe prescripții pentru tine și famila ta.

Aşadar, aplicaţia Optimerix a fost concepută special pentru tine astfel încăt să poţi găsi simplu, fără să mergi din farmacie în farmacie, cea mai bună combinaţie de medicamente pentru reţeta ta şi să obţii cel mai avantajos preţ lunar. 

Instalează acum aplicaţia Optimerix din Google Play sau AppStore!
 

nou_demo_aplicatie.png