Ghid pentru adăugarea și modificarea medicamentelor disponibile în farmacie

Pentru a facilita afișarea calculației rețetei electronice conform prețurilor din farmacie, recomandăm sa introduceți în platforma Optimerix prețurile disponibile (inclusiv cu toate discounturile aferente eg. carduri de membru) la vanzarea unei rețete electronice. Prețurile pot fi introduse automat (luați legătura cu furnizorul soluției software din farmacia dvs.) sau manual în platformă. Acest ghid detaliază funcționalitatea manuală.

Lista medicamentelor și prețul acestora trebuie actualizat în secțiunea Medicamente, accesibilă din meniul lateral.

ecran_medicamente.png

Pagina cuprinde doua secțiuni:

  • Lista mea 
  • Nomenclator CNAS

Pentru a adăuga un medicament este necesară cunoașterea codului W. Astfel, accesează secțiunea Nomenclator CNAS. Introdu în bara de căutare denumirea medicamentului pentru restrângerea rezultatelor. După identificarea medicamentului în concentrația dorită copiază codului W din coloana a treia.

nomenclator_CNAS.png

După copierea codului W, revino în “Lista mea” și apasă butonul din colțul dreapta sus “ADAUGĂ MEDICAMENT”.

adauga_medicament.png

În formularul de adaugare medicament, completează codul W aferent medicamentul și așteaptă încărcarea automată a următoarelor date: nume, tip, concentratie, cantitate pe cutie, producator si preț maximal.

In continuare, actualizează stocului aferent punctului de lucru: Suficient / Insuficient / Fără stoc. 

Actualizează câmpul Preț cutie și în mod automat se calculează și prețul per bucata, sau invers.

În cazul în care nu comercializezi un medicament în toate punctele de lucru, debifează punctul de lucru unde este nevoie.

După finalizarea acestor modificări, apăsa butonul "Adaugă" de la finalul paginii pentru salvarea medicamentului.

Informațiile despre un medicament pot fi modificate oricând prin apăsarea iconiței pentru editare, prima opțiune din coloana Acțiuni. Ultima acțiune este cea de ștergere.

editare:stergere.png

 

Dacă întâmpini probleme sau ai sugestii de îmbunătățire a funcționalității, te rugăm să ne scrii folosind formularul de contact.

 

Ghid pentru adăugarea și modificarea  medicamentelor disponibile în farmacie