Calculator reţetă compensată sau simplă: Cum se instalează aplicaţia Optimerix?

Cauţi un calculator de preţuri pentru reţeta ta compensată sau pentru reţeta ta simplă pe care ai primit-o de la medic? Aplicaţie Optimerix poate reprezenta soluţia pentru tine! Iată cum funcţionează şi cât de simplu este să o instalezi pe telefonul tău mobil sau pe tabletă ta! 

Cum găseşti cele mai ieftine medicamente?

Lansată recent, Optimerix este o aplicaţie extrem de utilă pentru persoanele care trebuie să îşi ridice lunar reţetele compensate din farmacii. Aceasta te ajută să găseşte cele mai ieftine medicamente şi să calculezi costul totul pe care trebuie să îl plăteşti.

Optimerix este disponibilă în Google Play sau App Store

Aplicaţia Optimerix se poate descărca gratuit direct din Google Play sau App Store, în funcţie de sistemul de operare pe care îl are telefonul sau tableta ta. 

După ce ai descărcat aplicaţia, aceasta trebuie instalată, iar după aceea o poţi folosi de fiecare dată când ai nevoie. 

După ce îţi instalezi aplicaţia Optimerix, vei putea estima rapid preţuri pe care trebuie să îl plăteşti pentru reţeta ta compensată sau simplă. Avantajul adus de acest calculator - comparator de preţuri pentru reţetele compensate este că nu vei mai irosi timp căutând preţurile pentru fiecare medicament în parte sau umblând din farmacie în farmacie. 

Cum se foloseşte aplicaţia?

1) Scanează codul QR de pe rețetă sau caută manual substanța activă a medicamentelor de care ai nevoie

1) Compară prețurile pentru diferitele mărci de medicamente

3) Alege medicamentele care pot fi acoperite de bugetul de care dispui

Citeşte şi Impactul pozitiv al tehnologiei mobile în viaţa pacienţilor

Optimerix, prima aplicaţie construită sub vorba unui calculator - comparator de preţuri 

Este important să precizăm şi faptul că Optimerix este prima aplicație mobilă de pe piața din România, construită sub forma unui calculator sau comparator online de prețuri. 

Optimerix vine în sprijinul pacienților, ajutându-i să facă cea mai convenabilă alegere privind medicamentele de care au nevoie, în funcție de reteţa eliberată de medic.


Instalează acum aplicaţia Optimerix din Google Play sau App Store!

Calculator_reteta_compensata_sau_simpla.jpg