Aplicaţia Optimerix te ajută să găseşti cele mai ieftine medicamente

Optimerix este prima aplicaţie gratuită care găseşte pentru tine cele mai bune preţuri la medicamente. Iată cum funcţionează aplicaţia Optimerix şi ce avantaje îţi poate aduce!

Cum funcţionează aplicaţia Optimerix?

Aplicaţia Optimerix te ajută să găseşti cele mai ieftine medicamente pe care trebuie să le cumperi, conform recomandărilor medicale primite de tine. Poţi folosi aplicaţie atât pentru reţetele compensate şi gratuite, cât şi pentru reţele simple.

Reţete compensate

Dacă eşti asigurat în sistemul public de sănătate din România şi ai primit de la medic o reţetă compensată, există posibilitatea ca medicamentul recomandat să fie compensat parţial sau să nu fi inclus pe lista de medicamente compensate şi gratuite. De asemenea, poţi găsi medicamentul respectiv la un cost mai ridicat decât preţul de referinţă şi, prin urmare, vei plăti mai mult decât este necesar pentru reţeta respectivă. Însă, vei putea evita toate aceste situaţii dacă îţi instalezi aplicaţia Optimerix, întrucât aceasta îţi permite să scanezi reţeta şi să compari preţurile medicamentelor pe care vrei să le cumperi.

Reţete simple

În cazul unei reţete simple, medicul va scrie pe această prescripţie denumirea comună internaţională a medicamentelor recomandate, adică substanţa activă care tratează afecţiunea de care suferi. Însă, există mai multe medicamente care pot conţine acea substanţă activă, iar preţurile lor diferă. Aplicaţie Optimerix te poate ajuta să consulţi preţurile medicamentelor în funcţie de lista produselor farmaceutice care conţin aceeaşi substanţă activă.

Cum foloseşti aplicaţia Optimerix

1. Îţi creezi rapid un cont folosind doar numele şi numărul de telefon
2. Scanezi codul reţetei pe care ai primit-o de la medic sau introduci manuale denumirea medicamentului pe care vrei să îl cumperi
3. Compari preţurile şi estimezi costul total al produselor farmaceutice pe care trebuie să le cumperi
4. Salvezi lista cu denumirile comerciale ale medicamentelor tale
5. Mergi în farmacie pregătit cu reţeta configurată şi valoarea totală de plată gata estimată

Economii de până la 90%

Prin urmare, folosind aplicaţie Optimerix este mai simplu ca oricând să estimezi costul reţetei tale şi să faci economii de până la 90% cu medicamentele pe care trebuie să le cumperi. Aşadar, acum, nu mai eşti obligat să îţi neglijezi sănătatea din cauza costurilor ridicate cu tratamentul tău recomandat de medic.

Avantajele folosirii aplicaţiei Optimerix

După ce îţi instalezi aplicaţia Optimerix, poţi estima rapid costul reţetei tale. Acest lucru se poate face 100%, într-un timp foarte scurt, doar cu câteva click-uri.

După aceea, poţi compara preţul medicamentelor de care ai nevoie şi să găseşte astfel varianta cea mai convenabilă pentru bugetul tău.

În plus, utilizând această aplicaţie vei petrece mai puţin timp în farmacii pentru a găsi cele mai ieftine medicamente. Aplicaţia Optimerix oferă, de asemenea, posibilitatea de a administra mai multe reţete medicale, atât pentru tine, cât şi pentru familia ta.

Prin dezvoltarea aplicaţiei Optimerix ne propune aşadar să îmbunătăţim viaţa pacienţilor din România, oferindu-le acces gratuit la informaţii privind medicaţia recomandată de medic şi ajutându-i să conştientizeze alternativele de medicamente pe care le au în tratarea afecţiunilor de care suferă.

aplicatia optimerix